• Lorem ipsum

Bedenktijd/retourneren (ballondecoratie kan niet geretourneerd worden)

De transportkosten van ballondecoratie is afhankelijk van het aantal kilometers. De afstand kunt u zelf uitrekenen in Google Maps en vervolgens invoeren bij de checkout.

Voor de bezorggegevens zoals locatie en datum kunt U het product 'bestelling bezorgen' gemakkelijk aan uw bestelling toevoegen via deze link.

Ballondecoratie bestelling annuleren

U kunt de bestelling van uw ballondecoratie tot 48 uur voor levering van bestelling annuleren. 

Onderstaande voorwaarden gelden alleen voor artikelen die via de post of afgehaald in de winkel zijn.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort (met uitzondering van gepersonaliseerde producten, deze kunt u helaas niet retoureren). Enkel de kosten voor het versturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de € 0,70 tot € 9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder (bijvoorbeeld PostNL, DHL, Sandd of DPD).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg voor een goede verpakking.

Let op! Aangezien gepersonaliseerde producten maatproducten zijn, is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop aan zowel bedrijven als consumenten. Dit is ook van toepassing op cadeaubonnen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Heeft u een bestelling die u binnen een week geleverd wilt hebben, neem dan even telefonisch contact met ons op. U mag ook een berichtje sturen via Whatsapp

0548-785527 (ook voor Whatsapp)

Bezorgkosten:
In de checkout kan je zelf aanvinken wat de afstand is tussen ons bedrijf (Stationsstraat 1 Nijverdal) en uw locatie. U ziet dan direct de bijbehorende bezorgkosten.


U kunt de bestelling ook gratis bij ons afhalen in onze winkel aan de Stationsstraat 1 te Nijverdal.