Ballonnenboog XL

  1. Home
  2. Ballonnenboog XL

Deze ballonnenboog XL is een van de grooste standaar boog die wij leveren. Deze ballonnenboog is perfect voor bijvoorbeeld een oprit of een brede winkeldeur. De ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd incl verzwaard ballonframe.

€119,99
Voorraad:
Op voorraad (994)
Levertijd:
Op afspraak

Productomschrijving

Ballonnenboog Bestellen

Deze ballonnenboog L heeft de perfecte voormaat voor bijvoorbeeld een dubbele voordeur of schuifdeur en is 1 meter langer als de ballonnenboog M
Leuk om een ballonnenboog neer te zetten voor bijvoorbeeld een bruiloft of opening. Deze boog aan de onderkant ongeveer 1.50 meter breed. Door dat deze ballonnenboog iets breder is als de andere ballonnenboog, kun je hier met 2 personen tegelijk onder door lopen. 

Kleuren kiezen van de ballonnenboog

Bij een ballonnenboog kun je kiezen uit verschillende kleuren, zelf kunnen wij de ballonnenboog in een metallic kleur maken, hier zit wel een kleine meerprijs aan. Kom je er niet uit met de kleuren of wil je advies? Bel of mail ons gerust even en misschien kunnen wij wat voorbeeld foto's sturen.

Levering van de ballonnenboog

Wij bezorgen onze ballondecoratie door heel Nederland. De ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd incl ballonnenboog frame en natuurlijk ballonnen. Wij kunnen de boog binnen 5 min plaatsen.

Plan een afspraak in wanneer wij de boog kunnen bezorgen.