Gender Reveal ballon groot - Boy or Girl?

  1. Home
  2. Gender Reveal ballon groot - Boy or Girl?

Wordt het een jongen of meisje? Gender reveal ballonnenkit, de perfecte manier om het geslacht van de kleine baby te onthullen. Het pakket bevat 1 ballon van 80 cm . 4 kwastjes: 2 van blauwe en 2 roze en blauwe en roze confetti om de ballon te vullen.

€6,99
Merk:
Ginger Ray
Voorraad:
Op voorraad (20)

Productomschrijving

Een trendy onthulling voor een stijlvol stel! Onze ballon voor gender-onthulling bouw de spanning of het een jongen of een meisje is nog meer op! Terwijl je de ballon knallen, zullen roze of blauwe confetti in een werkelijk spectaculaire 'knal' op de grond vallen. De meest verbluffende manier om het geslacht van je baby te onthullen en een moment om nooit te vergeten - Vergeet niet om veel foto's te maken zodat het moment voor altijd vast ligt

Onze ballon voor geslag’s bepaling wordt geleverd met roze en blauwe confetti - kies welke kleur je moet hebben en doe deze in de ballon. Knoop de kwastjes/slingers in roze en blauw rond het lint, zodat de onthulling een verrassing blijft tot de knal!

Elk pakket bevat één ballon van 90 cm, vier kwastjes (twee roze en twee blauwe) van 20 cm (H) en 6 cm (B), blauwe en roze confetti om uit te kiezen en 1 m (L) transparante lint.