Hallo allemaal,

Deze week hebben wij er een decoratie tafel bij gemaakt. Wij proberen je op deze manier een sfeer impressie te geven van onze leuke, vrolijke en moderne feest artikelen. Deze producten blijven hier gedurende tijd liggen tot dat ze weer vervangen worden door nieuwe producten. Bij deze decoratie hebben wij gebruik gemaakt van de Ladybug lijn!

Deze lijn is super geschikt voor kinder- of verjaardagsfeestjes. Door de rode kleuren geeft het een warme en lievelijke sfeer. Meer geschikt voor kinderfeestjes van meisjes ;P Maar ook voor een stoer jongens feestje hebben wij heel veel leuke producten! Maar dat voor de volgende keer. Nu zijn jullie natuulijk ook wel benieuwd welke producten wij precies allemaal gebruikt hebben voor deze decoratietafel.

Zoals ik al eerder zei komen ze uit de Ladybug lijn en gaat het om de volgende producten:

Voor al onze artikelen ga naar -> Feestartikelen -> Verjaardag -> Kinderfeestje Ladybug

Blijf op de hoogte en hou onze website en Facebook in de gaten voor meer inspiratie op het gebied van verjaardagen, feestjes, bruiloften en nog veel meer! Ook zullen wij binnenkort weer een nieuwe tafel inrichten. Het nieuwe thema van de decoratie tafel zal Halloween worden! 

Groetjes,

Roos

Ballonnendeal