Wat kun je allemaal met een ballon?

In deze blog laat ik je verschillende trends op het gebied van feest versiering met ballonnen zien! 

Must-have trends op dit moment!

Folieballonnen zijn de must-have voor een feestje op het moment. We hebben verschillende folieballonnen (cijfers, letters en verschillende vormen).

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen; ''De cijfers ballonnen verjaardag foto''. Social media staat vol met foto's van mensen met grote cijfer ballonnen, om (op een orginele manier) te laten zien dat ze jarig zijn.

Cijfer ballonnen

Wat we ook veel zien, zijn de cijfer ballonnen met oud en nieuw. Feestelijker ga je het nieuwe jaar niet in! 

Tros ballonnen

Ja hoor, het moment is daar. Je gaat trouwen! En er moeten natuurlijk foto's worden gemaakt. En hoe gaan we dit wat opleuken? Wat je tegenwoordig dus ook erg veel ziet, zijn de trossen ballonnen. Of reuze ballonnen. Die het bruidspaar (of eén van beiden) vast houd tijdens de shoot. Zo heb je toch een traditionele trouwfoto maar niet zo degelijk. 

Wat ook erg leuk is, om een mix van ballonnen te maken. Zowel reuze, normale en folie ballonnen door elkaar heen. Dit geeft een extra speels effect!

Ballonnen in de kerk

Ik mag het niet zeggen, maar een kerk opzich kan wel wat kleur gebruiken. Het is een grote ruimte met vaak een erg hoog plafond. Daarom is het juist erg leuk om aan de kerk bankjes of stoelen wat ballonnen te hangen. Aan het gangpad zodat het bruidspaar er door heen loopt! Zo maak je van een grote ruimte toch nog wat gezelligs. Want je bruiloft is natuurlijk wel iets wat in het teken mag staat van gezelligheid en feest!

Ballonnen op elk feestje

Verder blijft het gewoon harstikke leuk, om tijdens wat voor feestelijke gelegenheid dan ook, de ballonnen op te hangen! 

Nog een laatste tip! Wil je het extra feestelijk maken? Probeer dan om tassels aan je ballonnen te maken! Geen tassels in huis? Die kan je natuurlijk bij ons bestellen! Je kan het eventueel ook opleuken doormiddel van verschillende linten aan de ballon te maken!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ideetjes met ballonnen. Wil je meer van deze ideetjes zien? Volg mij dan op Pinterest!

Feestelijke groet,

Roos, Ballonnendeal