Ballonnenboog

Ballonnenboog

Wij zijn bezig met onze onderhoud aan onze website. De optie ballonbogen wordt deze week aangepast. Bestel je ballonnenboog op onze andere website http://www.feestdeco.nl/ballondecoratie of stuur een mail naar info@ballonnendeal.nl

Ballonnenbogen worden vaak gebruikt bij openingen, jubileums of promotie acties. Deze vorm van ballondecoratie is erg populair en trekt altijd de aandacht. Met slechts één ballonnen boog kunt u als bijvoorbeeld startende ondernemer al op dag één 50% extra klanten aantrekken. Geen klant zal voorbij uw winkel lopen zonder deze op te merken!

Onze ballonnenbogen zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. Een boog van 5 meter, 6 meter en de grootste boog is 7 meter.

Dit zijn standaard maten. Wenst u een andere maat dan hierboven is aangegeven, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

Behalve de standaard ballonbogen, beschikken wij ook over de techniek om een vierkante ballonnenboog voor u te maken. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten en zal uw winkel nog meer opvallen!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ballonnenboog enkele voordeur (maat M)

    Ballonnenboog enkele voordeur (maat M)
    € 69,99

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Aanbiedingen
  • Populair